Deze browser wordt niet ondersteund

Het lijkt erop dat de door U gebruikte browser niet ondersteund wordt.
Voor mee informatie over browser die U kunt gebruiken

Wanneer U van deze browser gebruik blijft maken, kunnen er fouten optreden die een goede werking van de site voorkomen Doorgaan met navigeren

Vloot

Onze vliegtuigen

De vloot van Air Europa is een van de jongste van het continent en blijft maar groeien. In de loop van dit jaar worden vier nieuwe Boeing 787 toegevoegd aan de vloot van Air Europa, hieruit blijkt dat het bedrijf voornemens is een van de modernste luchtvaartmaatschappijen ter wereld te worden.

 

Afhankelijk van de vluchtroute beschikken onze Airbus 330's aan boord over verschillende video- en audiosystemen, zoals entertainmentschermen die in de vliegtuigcabine zijn verspreid om films en audio te streamen die je op je eigen apparaat, zoals een tablet of smartphone, kunt bekijken.

 

Al onze Boeing 787 zijn uitgerust met persoonlijk entertainment systemen met een scherm op de rugleuning van de stoel ervoor.

Boeing 787 Dreamliner

De 787 Dreamliner beschikt ook over een uitgebreid en geselecteerd entertainmentsysteem, waarbij u tijdens de vlucht onder andere van WiFi-service kunt genieten. Op die manier kunnen 296 passagiers (22 in business class) van een comfortabele ervaring aan boord genieten.

airplanes_4_2.jpg

Airbus 330

De Airbus 330 waarmee Air Europa veel van zijn transcontinentale vluchten verricht. De Airbus heeft een comfortabele business class en is uitgerust met een voortreffelijk entertainmentsysteem dat een ruim aanbod biedt, en een van de opties is een WiFi service tijdens de vlucht.

 

De Airbus A330 heeft twee assen en vier wielen in ieder landingsgestel, waaruit blijkt dat dit een zeer groot vliegtuig is. Er zijn geen nooduitgangen boven de vleugels maar wel 4 nooduitgangen aan iedere kant van het vliegtuig verspreid over de hele romp. De cabine van de piloot heeft zes ramen en er bevinden zich dikke, opstaande winglets op de punten van de vleugels waardoor het vliegtuig eenvoudig te herkennen is.

 

Het grootste deel van onze 330 vloot is voorzien van een vootreffelijk entertainmentsysteem met een ruim aanbod,  en een van de opties van het systeem is dat er een WiFi service wordt geboden.

airplanes_2_2.jpg

Boeing 737-800

Dit is een van de laatste modellen uit de ‘737’ serie en biedt maximale betrouwbaarheid. De reactoren zijn de meest gevraagde in heel de geschiedenis van de luchtvaart. Het heft een bereik van bijna 5.000 kilometer en beschikt over 180 stoelen, 12 daarvan in business.

 

Met de 21 bestelde vliegtuigen die wij tot 2022 ontvangen, wordt de lange afstandsvloot samengesteld, en dit zijn de vervangers van de Airbus A330. De helft van de materialen van dit vliegtuig is vervaardigd uit koolstofvezels.

airplanes_3_2.jpg

Embraer 195

Een vliegtuig van de laatste generatie met 2 zitplaatsen aan elke kant van een ruime en comfortabele gang. Het is bij uitsteke geschikt voor korte en middellange afstanden, met een bereik van 3.500 kilometer.

 

Het is het kleinste vliegtuig van onze vloot, maar tegelijkertijd is het het grootste model van de Braziliaanse fabrikant Embraer. Het heeft 120 stoelen en de 11 toestellen die wij bezitten worden gebruikt voor binnenlandse en Europese vluchten.

airplanes_1_2.jpg