Deze browser wordt niet ondersteund

Het lijkt erop dat de door U gebruikte browser niet ondersteund wordt.
Voor mee informatie over browser die U kunt gebruiken

Wanneer U van deze browser gebruik blijft maken, kunnen er fouten optreden die een goede werking van de site voorkomen Doorgaan met navigeren

Diensten

Reizen in de economyclass van Air Europa is zeer aangenaam: voldoende beenruimte, een ruime keuze uit menu's en hoogwaardig entertainment.
Voor meer comfort bieden we ook de mogelijkheid om te reizen met alle voordelen van de Businessclub voor een gereduceerde prijs.

Verkoop aan Boord

Onze verkoopcatalogus bevat exclusieve aanbiedingen die tegemoet komen aan alle wensen van onze reizigers. Het aanbod geldt alleen voor vluchten van meer dan twee uur en intercontinentale vluchten.  

 

Entertainment

Passagiers kunnen kiezen uit nationale en internationale kranten en een keur aan tijdschriften. Documentaires, series, muziek en speelfilms. Een ruime selectie aan audiovisuele producten maakt uw vlucht een stuk aangenamer.

 

Op korte vluchten hebben we het aanbod aangepast aan de vluchtduur.

 

Op lange vluchten kunnen de passagiers kiezen uit films, series of documentaires die verschillen op de heen- en terugvlucht.

Wifi a Bordo

Via satellietverbinding kunnen onze passagiers reeds alle beschikbare informatie op het internet raadplegen, toegang krijgen tot sociale netwerken, online winkelen of e-mail checken tijdens de vlucht:

  • Schakel de "vliegtuigstand" NIET uit maak verbinding met het WiFi-netwerk "Ontheair".
  • Open uw browser en ga naar www.aireuropa-ontheair.com
  • Maak uw account aan en kies het plan dat u wilt.

 

imagen_wifi.jpg

 

ONZE PRIJZEN

 

wifien.jpg

PRIORITY BOARDING

Streaming

streaming.png

Air Europa heeft een Streaming-systeem op de hele vloot van B737-800 en binnenkort op bijna de hele vloot van E-195.

Via dit systeem kan de passagier gratis genieten van een gevarieerd aanbod van entertainment op alle korte- en middellangeafstandsvluchten vanaf zijn/haar eigen apparaat (mobiel, tablet of laptop) en zonder dat hij/zij een app hoeft te downloaden.

Dit systeem is ook gratis aanwezig op de A330-vloot bij langeafstandsvluchten, vluchten naar de Canarische Eilanden en TLV.

Om van deze Streaming-service op de A330-vloot gebruik te kunnen maken, dient voorafgaand aan de vlucht de app "Air Europa On the Air" (in de Apple Store of Google Play Store) op het persoonlijke apparaat gedownload te worden. 

Alle informatie vindt u in de informatiebrochures bij uw zitplaats.