Deze browser wordt niet ondersteund

Het lijkt erop dat de door U gebruikte browser niet ondersteund wordt.
Voor mee informatie over browser die U kunt gebruiken

Wanneer U van deze browser gebruik blijft maken, kunnen er fouten optreden die een goede werking van de site voorkomen Doorgaan met navigeren

Diensten

Reizen in de economyclass van Air Europa is zeer aangenaam: voldoende beenruimte, een ruime keuze uit menu's en hoogwaardig entertainment.
Voor meer comfort bieden we ook de mogelijkheid om te reizen met alle voordelen van de Businessclub voor een gereduceerde prijs.

Entertainment

Passagiers kunnen kiezen uit nationale en internationale kranten en een keuze aan tijdschriften. Documentaires, series, muziek en speelfilms. Een ruime selectie aan audiovisuele producten maakt uw vlucht een stuk aangenamer.

 

Op korte vluchten hebben we het aanbod aangepast aan de vluchtduur.

 

Op lange vluchten kunnen de passagiers kiezen uit films, series of documentaires die verschillen op de heen- en terugvlucht.

Wifi aan Bordo

Via satellietverbinding kunnen onze passagiers reeds alle beschikbare informatie op het internet raadplegen, toegang krijgen tot sociale netwerken, online winkelen of e-mail checken tijdens de vlucht:

  • Schakel de "vliegtuigstand" NIET uit maak verbinding met het WiFi-netwerk "Ontheair".
  • Open uw browser en ga naar www.aireuropa-ontheair.com
  • Maak uw account aan en kies het plan dat u wilt.

 

imagen_wifi.jpg

 

ONZE PRIJZEN

 

wifien.jpg

PRIORITY BOARDING

 

Bespaar tijd op de luchthaven met onze Priority Boarding-service en vermijd wachtrijen bij zowel het inchecken als bij het instappen.

Nu kunt u van deze service profiteren op alle luchthavens waar wij vliegen!

 

Priority_boarding_FB-650x350.jpg

Hoe werkt het?

Passagiers die de service Priority Boarding willen aanschaffen, kunnen dit doen via de website van Air Europa tijdens het boeken van de vlucht of op de informatie- en verkoopkantoren van de luchthaven.  

Passagiers die willen profiteren van deze service om wachtrijen bij inchecken en instappen te voorkomen, moeten de kosten van de service (vanaf € 8/$ 9/ Fr 9/ £ 8) per traject betalen.  Voor trajecten die uit verschillende delen bestaan moeten het bedrag worden betaald  dat overeenkomt met elk van de vluchten. Dit is ongeacht het tarief van de vlucht die u hebt en vanaf elke luchthaven die wij als bestemming hebben die door Air Europa wordt uitgevoerd.

Zowel niet-begeleide minderjarigen als passagiers met beperkte mobiliteit kunnen dit type service niet aanschaffen, omdat de volgorde van het vliegtuig betreden al voor hen is vastgesteld.

Evenzo is het niet mogelijk om deze service aan te schaffen voor vluchten die worden uitgevoerd door onze vloot van ATR's of codeshare-vluchten die niet door Air Europa worden uitgevoerd.

 

SUMA-klanten:

We herinneren u eraan dat passagiers met een Air Europa SUMA Silver-, Gold- of Platinum-kaart al gratis gebruikmaken van deze service, evenals Business Class-passagiers.

 

Bagagecontrole met Priority Boarding:

In het geval dat u bagage heeft om in te checken, kunt u dit doen aan onze Business Class-loketten of aan de speciale loketten van de Priority Boarding-service (alleen op de luchthaven van Madrid), maar onthoud dat u eerst deze service moet aanschaffen op de Air Europa-website of op de verkoopkantoren van de luchthaven.

 

 

Streaming

streaming.png

Air Europa heeft een Streaming systeem op de gehele B737-800 vloot en de E-195 vloot.

Dankzij dit systeem kunnen passagiers op alle korte- en middellangeafstandsvluchten gratis genieten van een brede waaier aan entertainment vanaf hun eigen toestel (mobiele telefoon, tablet of laptop) en zonder dat ze een of andere applicatie moeten downloaden.

Streaming stap voor stap:

  • Zet je toestel in vliegtuigmodus.
  • Maak verbinding met het Wifi-netwerk "AIR EUROPA ON THE AIR".
  • Type www.aireuropa-ontheair.com in je browser.