Échanger des Miles SUMA d'Air Europa

Utilisez vos Miles sur vos vols Air Europa, des vols de l'alliance SkyTeam ou utilisez-les auprès de nos partenaires.

Où utiliser vos Miles SUMA ?

Réservez votre prochain vol auprès d'Air Europa avec vos Miles SUMA. Procédez au paiement de réservation intégralement en Miles SUMA aux prix exclusifs d'Air Europa ou selon la modalité mixte, une partie en Miles et une partie en devises. 

D'autres produits et services sont également à votre disposition comme des hôtels, des voitures, des assurances et bien d'autres partenaires auprès desquels vous pouvez utiliser vos Miles.

Gérez votre réservation de vols à travers le site Web www.aireuropa.com ou en appelant notre Centre d'appels Air Europa SUMA : + 34 911 360 200. 

Questions fréquemment posées

SUMA-Miles verlopen alleen wanneer de account van de klant 18 opeenvolgende maanden niet actief is geweest. Niet actief zijn houdt in dat voor de klant van Air Europa SUMA geen activiteiten zijn geregistreerd, hetzij omdat er geen Miles zijn gespaard met het voor het afleggen van een vlucht, omdat er geen gebruik is gemaakt van een product of dienst van een van onze partners, of omdat er geen Miles zijn ingewisseld.

De datum waarop de periode van 18 maanden begint waarna de Miles vervallen wordt weergegeven in uw account, in het gedeelte waar uw Air Europa SUMA-activiteiten kunnen worden geraadpleegd.

Met SUMA-miles kunt u een ticket krijgen door alleen met Miles te betalen of door zowel met Miles en geld te betalen. Deze gemengde manier van inwisselen kan alleen worden gebruikt voor vluchten uitgevoerd door Air Europa. Vluchten die worden uitgevoerd door een luchtvaartmaatschappij van de SkyTeam-alliantie, moeten volledig met Miles worden 'betaald'. Houd er rekening mee dat luchthavengelden zijn vrijgesteld van de betaling met Miles en van kortingen.

Onthoud dat u minimaal 1.500 Miles nodig hebt om uw Miles in te kunnen wisselen voor vluchten uitgevoerd door Air Europa. In geval u uw Miles wilt inwisselen voor producten of diensten van onze partners, hebt u hiervoor minimaal 2000 Miles nodig.