Échanger des Miles Suma d'Air Europa

Utilisez vos Miles sur vos vols Air Europa, des vols de l'alliance SkyTeam ou utilisez-les auprès de nos partenaires.

Où utiliser vos Miles Suma ?

Réservez votre prochain vol auprès d'Air Europa avec vos Miles Suma. Procédez au paiement de réservation intégralement en Miles Suma aux prix exclusifs d'Air Europa ou selon la modalité mixte, une partie en Miles et une partie en devises. 

 

D'autres produits et services sont également à votre disposition comme des hôtels, des voitures, des assurances et bien d'autres partenaires auprès desquels vous pouvez utiliser vos Miles.

 

Gérez votre réservation de vols à travers le site Web www.aireuropa.com ou en appelant notre Centre d'appels Air Europa Suma : + 34 911 360 200. 

Questions fréquemment posées

Wanneer u wilt, via het gedeelte 'Hoe kan ik Miles gebruiken' op de Air Europa-website of door ons te bellen op 911 360 200 als u belt vanuit Spanje. Als u belt vanuit een ander land, kijk dan hier. U kunt uw SUMA-Miles gebruiken voor vluchten, waarbij uw vlucht 100% wordt betaald met Miles, indien er tarieven voor inwisselen met Miles beschikbaar zijn. U kunt ook gemengd betalen, oftewel met geld én Miles voor elke vlucht die u koopt*.

Bij deze laatste optie zijn er geen beperkingen en kunnen Miles worden gebruikt wanneer er nog plaats is op de vlucht. U kunt ook Miles gebruiken voor producten/ diensten van Onze partners.

*Kortingen voor inwoners en/of grote gezinnen zijn niet verenigbaar met betaling in SUMA Miles.
Op trajecten met korting voor inwoners kunt u uw SUMA Miles gebruiken zolang ze niet gecombineerd zijn met deze korting, door de knop "Mijn Miles gebruiken" te selecteren.

Ces informations vous ont-elles semblé intéressantes ?

Wanneer u wilt, via het gedeelte 'Miles inwisselen' op de Air Europa-website of door ons te bellen op 911 360 200, als u belt vanuit Spanje. Als u belt vanuit een ander land, kijk dan hier.

U kunt uw SUMA-Miles inwisselen voor vluchten, waarbij uw vlucht 100% wordt betaald met Miles, indien beschikbaar. U kunt uw Miles ook inwisselen voor welke vlucht u ook reserveert, waarbij Miles worden afgetrokken van het betaalde bedrag in euro's.

Bij deze optie zijn er geen beperkingen en kunnen Miles worden ingewisseld wanneer er nog plaats is op de vlucht. U kunt ook Miles inwisselen voor producten/ diensten van onze partners, volgens de partnerinformatie vermeld op onze website.

In het geval u niet over voldoende Miles beschikt, kunt u betalen met deels geld, deels Miles, zolang de vlucht wordt uitgevoerd door Air Europa en u minimaal 1500 Miles besteedt en de rest in geld betaalt.

Miles worden niet terugbetaald.

Ces informations vous ont-elles semblé intéressantes ?

Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in om alle transacties van gespaarde en gebruikte SUMA-Miles te raadplegen in de rubriek Mijn Miles.

Ces informations vous ont-elles semblé intéressantes ?

SUMA-Miles verlopen alleen wanneer de account van de klant 24 opeenvolgende maanden niet actief is geweest. Hier is sprake van wanneer de klant van Air Europa SUMA geen enkele activiteit heeft geregistreerd, hetzij door geen Miles te hebben gespaard door de aankoop van een vlucht of product van onze partners, of door geen Miles te hebben gebruikt.

De datum waarop de periode van 24 maanden begint waarna de Miles vervallen wordt weergegeven in uw account, in de rubriek Mijn Miles

Ces informations vous ont-elles semblé intéressantes ?

De Air Europa SUMA-klant kan Miles gebruiken voor tickets op eigen naam of op naam van een andere persoon. Daarom is het niet noodzakelijk dat de houder van de Air Europa SUMA-kaart degene is die van de vluchten of andere diensten profiteert waarvoor Miles moeten worden gebruikt.

Ces informations vous ont-elles semblé intéressantes ?

Gebruik uw SUMA-Miles om uw tickets alleen met Miles te betalen of zowel met Miles en geld te betalen. Deze gemengde manier van betalen kan alleen worden gebruikt voor vluchten uitgevoerd door Air Europa. Vluchten die worden uitgevoerd door een luchtvaartmaatschappij van de SkyTeam-alliantie, moeten volledig met Miles worden 'betaald'.

Houd er rekening mee dat luchthavengelden zijn vrijgesteld van de betaling met Miles en van kortingen. Onthoud dat u minimaal 1500 Miles nodig hebt om uw Miles te kunnen gebruiken voor vluchten uitgevoerd door Air Europa. In geval u uw Miles wilt gebruiken voor producten of diensten van onze partners, hebt u hiervoor minimaal 2000 Miles nodig.

Ces informations vous ont-elles semblé intéressantes ?