PROGRAMME DE FIDÉLITÉ

Air Europa SUMA

Accédez à votre compte ou inscrivez-vous au meilleur programme de fidélité.

Découvrez tout ce que nous avons à vous offrir

Profitez de votre voyage dès le début avec nos services exclusifs. Un programme offrant de nombreux partenaires grâce auquel vous pouvez utiliser vos Miles SUMA sur vos prochains vols, séjours, la location de véhicules et bien plus.

Découvrez nos cartes SUMA

Chacune de nos cartes SUMA vous offre des avantages qui
vous permettrons de profiter d'un voyage plus confortable et de gagner de nombreux Miles SUMA. 

Découvrez nos partenaires

Utilisez vos Miles sur des vols, gagnez-en en payant vos achats et s'il vous manque encore des Miles, vous avez toujours la possibilité d'en acheter.

Preguntas sobre SUMA

U kunt dit doen op de Air Europa-website, door naar het gedeelte Air Europa SUMA te gaan, of door ons te bellen op 911 360 200, als u belt vanuit Spanje. Indien u belt vanuit een ander land kijk dan hier.

Wanneer u zich registreert bij Air Europa SUMA, raden wij aan uw gegevens in te voeren, evenals uw gebruikelijke medereizigers. Hierdoor zullen bij elke boeking die u bij ons doet, automatisch alle gegevens worden ingevuld die u ons hebt verstrekt. Dit bespaart tijd tijdens het betalen en u vergeet nooit het nummer van uw Air Europa SUMA-kaart in te vullen.

Ces informations vous ont-elles semblé intéressantes ?

Vanaf twee jaar en zonder leeftijdsbeperking. Wanneer er echter alleenreizende minderjarigen worden geregistreerd, moeten de ouders of voogd namens hen een registratieformulier invullen.
Download hier het formulier en stuur het naar ons op via: suma@air-europa.com
Het is belangrijk dat voordat u ons het formulier stuurt, u de minderjarige aanmeldt via het gedeelte Air Europa of via 911 360 200 als u belt vanuit Spanje. Als u belt vanuit een ander land, kijk dan hier.

Formulier voor minderjarigen

Ces informations vous ont-elles semblé intéressantes ?

Het Air Europa SUMA-programma heeft twee kaartvormen: virtueel en fysiek.

De virtuele kaart is beschikbaar in de Air Europa-app vanaf het moment dat u zich aanmeldt voor het Air Europa SUMA-programma. Om toegang te krijgen tot de app als Air Europa SUMA-klant, moet u dezelfde gebruikersnaam en wachtwoord gebruiken waarmee u toegang krijgt tot de Air Europa SUMA-rubriek.

Voor meer gemak kunt u uw virtuele Air Europa SUMA-kaart op de Wallet-app (Wallet is eigendom van Apple Inc.©) van iOS zetten op uw smartphone of op apps die compatibel zijn met PKPASS voor Android.

Als u liever een fysieke Air Europa SUMA-kaart wilt hebben, kunt u deze aanvragen op de website www.aireuropa.com. Voer uw gebruikersnaam in en ga naar 'Mijn account' - 'Mijn kaart' - 'Aanvraag fysieke kaart' of via het telefoonnummer 911 360 200 als u belt vanuit Spanje. Als u belt vanuit een ander land, kijk dan hier.

U kunt de kaart ook afdrukken in de rubriek 'Air Europa SUMA-kaart afdrukken' op www.aireuropa.com. Voer uw gebruikersnaam in en ga naar 'Mijn account' - 'Mijn kaart'.

Ces informations vous ont-elles semblé intéressantes ?
  • De kaart heeft zowel in virtuele als fysieke vorm dezelfde voordelen van het Air Europa SUMA-programma. Er is dus geen enkel verschil in het gebruik. Indien gewenst kunt u van beide kaartvormen gebruik maken.
  • Het enige verschil in de kaartvormen is de manier waarop u de Air Europa SUMA-kaart verkrijgt. Uw Air Europa SUMA-kaart in virtuele vorm kunt u simpelweg downloaden door op uw smartphone naar de app van Air Europa te gaan. Om als klant van Air Europa SUMA toegang te krijgen tot de app, moet u dezelfde gebruikersnaam en wachtwoord invullen waarmee u toegang krijgt tot de Air Europa SUMA-rubriek op de website van Air Europa.
  • Als u echter liever een fysieke kaart wilt hebben, kunt u deze aanvragen in de rubriek 'Fysieke kaart aanvragen' in het Air Europa SUMA-gedeelte van de website van Air Europa of via het telefoonnummer 911 360 200 als u belt vanuit Spanje. Als u belt vanuit een ander land, kijk dan hier. U kunt de kaart ook afdrukken via de rubriek 'Air Europa SUMA-kaart afdrukken'. Ga hiervoor naar uw SUMA-account.
Ces informations vous ont-elles semblé intéressantes ?

Op het moment dat u zich aanmeldt voor het Air Europa SUMA-programma, krijgt u een Air Europa SUMA-klantnummer toegewezen, waarmee u punten kunt sparen en uw Miles kunt gebruiken. U krijgt automatisch een virtuele kaart die u kunt downloaden in de app van Air Europa.

Een fysieke kaart is niet noodzakelijk om te kunnen profiteren van de voordelen van het Air Europa SUMA-programma. Als u deze kaart toch graag wilt, kunt u ze aanvragen op onze website of door te bellen naar 911 360 200, als u belt vanuit Spanje. Als u belt vanuit een ander land, kijk dan hier.

De kaarten worden binnen een termijn van ongeveer maximaal 15 dagen verstuurd op Spaans grondgebied. Voor verzendingen buiten Spanje neemt dit nog een extra week in beslag.

Ces informations vous ont-elles semblé intéressantes ?

U kunt slechts één Air Europa SUMA-kaart per klant hebben. Miles worden verzameld op één persoonlijke account van Air Europa SUMA. Dat is de account van de passagier die vliegt, ongeacht de reden voor de uitgevoerde reis of dienst of wie de vlucht betaalt.

Ces informations vous ont-elles semblé intéressantes ?

Neem contact met ons op via telefoonnummer 911 360 200, als u belt vanuit Spanje. Als u belt vanuit een ander land, kijk dan hier om een nieuwe fysieke Air Europa SUMA-kaart aan te vragen en toegestuurd te krijgen.

Vergeet niet dat u de kaart ook in virtuele vorm kunt downloaden op uw smartphone via de app van Air Europa.

Neem in geval de app niet functioneert en u de virtuele kaart niet kunt downloaden, contact met ons op om het probleem op te lossen.

De fysieke kaart zal kosteloos worden opgestuurd, op voorwaarde dat er meer dan 60 dagen zijn verstreken sinds de laatste kaartaanvraag. Indien u echter een nieuwe kaart aanvraagt en er minder dan 60 dagen zijn verstreken, wordt de kaart niet verzonden, en kunt u nogmaals een kaartaanvraag doen nadat deze periode is verstreken. Deze periode van 60 dagen is niet van toepassing wanneer u een nieuwe kaart aanvraagt omdat u een nieuwe niveau hebt gekregen.

Ces informations vous ont-elles semblé intéressantes ?

SUMA-Miles: worden verkregen door de aankoop van vluchten die worden uitgevoerd door Air Europa of een van de maatschappijen die deel uitmaken van de SkyTeam-alliantie of andere partnerluchtvaartmaatschappijen die zich aansluiten. SUMA-Miles kunnen ook worden verkregen door de aankoop van producten of diensten van onze partners.

Alle SUMA-Miles die worden geregistreerd op uw account, kunt u gebruiken voor vliegtickets of andere producten en diensten van het Air Europa SUMA-programma.

Niveau-Miles: hierdoor kunt u naar een hoger kaartniveau gaan om de categorieën Silver, Gold of Platinum te bereiken. Ze worden in een periode van 12 opeenvolgende maanden opgespaard. Als u gedurende deze periode het Miles-niveau overschrijdt om de Air Europa SUMA-categorie op te waarderen, gaat u automatisch over naar het volgende niveau.

Deze Miles-categorie kan alleen worden bereikt door de aankoop van vluchten uitgevoerd door Air Europa of luchtvaartmaatschappijen van de SkyTeam-alliantie. Het Niveau-Miles kunnen niet worden verkregen op vluchten van luchtvaartmaatschappijen die geen deel uitmaken van de SkyTeam-alliantie, noch niet-luchtvaartpartners.

Ces informations vous ont-elles semblé intéressantes ?