PROGRAMME DE FIDÉLITÉ

Air Europa SUMA

Accédez à votre compte ou inscrivez-vous au meilleur programme de fidélité.

Découvrez tout ce que nous avons à vous offrir

Profitez de votre voyage dès le début avec nos services exclusifs. Un programme offrant de nombreux partenaires grâce auquel vous pouvez utiliser vos Miles SUMA sur vos prochains vols, séjours, la location de véhicules et bien plus.

Découvrez nos cartes SUMA

Chacune de nos cartes SUMA vous offre des avantages qui
vous permettrons de profiter d'un voyage plus confortable et de gagner de nombreux Miles SUMA. 

Découvrez nos partenaires

Utilisez vos Miles sur des vols, gagnez-en en payant vos achats et s'il vous manque encore des Miles, vous avez toujours la possibilité d'en acheter.

Preguntas sobre SUMA

U kunt dit doen via de website van Air Europa. Ga naar registreren voor Air Europa SUMA.

Wanneer u zich registreert bij Air Europa SUMA, raden wij aan al uw gegevens in te voeren. Hierdoor zullen bij elke boeking die u bij ons doet, automatisch alle gegevens worden ingevuld die u ons hebt verstrekt.

Dit bespaart tijd tijdens het betalen en u vergeet nooit het nummer van uw Air Europa SUMA-kaart in te vullen.

Neem in geval van incident met de registratie contact met ons op via:

Air Europa SUMA is een loyaliteitsprogramma waarmee onze klanten Miles kunnen sparen die ze kunnen inwisselen voor een vlucht met Air Europa of met hun luchtvaartpartners.

Miles kunnen ook worden ingewisseld voor een breed scala aan andere producten en diensten die worden aangeboden door partners van het SUMA-programma uit andere sectoren dan de luchtvaart. Raadpleeg al onze partners

DE VIJF STERREN VAN AIR EUROPA SUMA 

  • Air Europa SUMA staat voor vrijgevigheid. Voor elke vlucht die u neemt uitgevoerd door Air Europa, krijgt u Miles voor elke euro die u voor uw ticket heeft betaald. Raadpleeg hier het voorstel om Miles te sparen. Bij alle andere vluchten die door luchtvaartmaatschappijen van de SkyTeam-alliantie zijn uitgevoerd, is het aantal Miles dat u krijgt afhankelijk van de afstand en het tarief van de ticket. Miles kunnen niet worden vergeleken met euro's. Daarnaast kunt u ook Miles sparen wanneer u producten of diensten aanschaft via onze partners. 
  • Air Europa SUMA staat voor kwaliteit. Wij van Air Europa willen dat u geniet van de beste producten en diensten. Daarom willen we ons omringen met de meest relevante partners om SUMA-Miles te sparen of in te wisselen. Raadpleeg al onze partners.
  • Air Europa SUMA staat voor gemak. U kunt uw Miles gebruiken of meer informatie krijgen via de website van Air Europa, via de app of door te bellen naar ons Callcenter.
  • Air Europa SUMA staat voor comfort. Wanneer u zich registreert bij Air Europa SUMA, kunt u al uw gegevens, evenals die van uw gebruikelijke medereizigers invoeren, zodat alle gegevens bij elke reservering automatisch worden ingevuld. Op deze manier bespaart u tijd tijdens het aankoopproces en vergeet u nooit het nummer van uw Air Europa SUMA-kaart in te voeren. 
  • Air Europa SUMA staat voor voordelen. Het inwisselen van Miles voor een ticket van Air Europa is niet onderworpen aan enige beperking wat betreft klasse, tarief of datum. Als er een lege zitplaats is, profiteer dan van uw Miles en reserveer. 
  • Met Air Europa telt elk detail en elke vlucht... SUMA! 

SUMA-Miles

Deze Miles verkrijgt u door de aankoop van vluchten die worden uitgevoerd door Air Europa of een van de maatschappijen die deel uitmaken van de SkyTeam-alliantie. De Miles kunnen ook worden verkregen door de aankoop van producten of diensten van onze partners.

Alle SUMA-Miles die u registreert in uw account, kunt u inwisselen voor vliegtickets of andere producten en diensten van het Air Europa SUMA-programma. Houd er rekening mee dat de Miles kunnen worden ingewisseld voor vluchten uitgevoerd door Air Europa of een van de maatschappijen die deel uitmaken van de SkyTeam-alliantie of andere luchtvaartpartners.

Niveau-Miles

Hierdoor kunt u van kaartniveau wisselen om de categorieën Silver, Gold of Platinum te bereiken. Ze worden in een periode van 12 opeenvolgende maanden opgespaard.  Als u gedurende deze periode het Miles-niveau overschrijdt van de promotiecategorie van Air Europa SUMA, gaat u automatisch over naar het volgende niveau.

Deze Miles-categorie kan alleen worden bereikt door de aankoop van vluchten uitgevoerd door Air Europa of luchtvaartmaatschappijen van de SkyTeam-alliantie.

De Niveau-Miles kunnen niet worden verkregen op vluchten van luchtvaartmaatschappijen die geen deel uitmaken van de SkyTeam-alliantie, noch niet-luchtvaartpartners.