Accumulez des Miles Suma Air Europa

Pour chaque vol que vous réalisez avec Air Europa, des compagnies aériennes de l'alliance SkyTeam ou d'autres partenaires, vous gagnez des Miles très facilement.

Comment puis-je obtenir des Miles ?

Les Miles Suma sont obtenus pour chaque euro dépensé sur des billets d'Air Europa pour n'importe quel vol réalisé. Le nombre de Miles que vous pouvez gagner dépend également de la classe dans laquelle vous voyagez.  

Vous pouvez également obtenir des Miles à travers les autres compagnies aériennes de l'alliance SkyTeam, obtenus en fonction de la distance qui existe entre la provenance et la destination ainsi que la classe de réservation du billet.  

Nous travaillons également avec une grande variété de partenaires qui vous permettent de gagner des Miles Suma. Hôtels, location de voitures, carburant, achats avec la carte Visa Air Europa Suma et bien d'autres choses qui vous aident à cumuler rapidement des Miles Suma. 

Questions fréquemment posées

SUMA-Miles sparen is zeer eenvoudig. Ze worden verkregen op vluchten uitgevoerd door Air Europa of vluchten uitgevoerd door luchtvaartmaatschappijen van de SkyTeam-alliantie en andere luchtvaartpartners die zich aansluiten bij het SUMA-programma. Miles kunnen ook worden verkregen door het gebruik van producten of diensten die worden aangeboden door partners of niet-luchtvaartpartners die deel uitmaken van het Air Europa SUMA-programma.

Ces informations vous ont-elles semblé intéressantes ?

Miles kunnen niet worden vergeleken met euro's. U krijgt Miles voor elke euro die voor uw ticket is betaald. Bij alle andere vluchten die door luchtvaartmaatschappijen van de SkyTeam-alliantie zijn uitgevoerd, zijn de Miles die u krijgt afhankelijk van de afstand en het tarief van de ticket. Meer informatie hier.

Ces informations vous ont-elles semblé intéressantes ?

Nee. Elke Air Europa SUMA-passagier krijgt de Miles van zijn vlucht, ongeacht wie de ticket heeft betaald. In het geval dat een van de passagiers geen Air Europa SUMA-klant is, kan een Air Europa SUMA-klant die met hem meereist in geen geval zijn Miles opvragen om op zijn eigen account te registreren.

Ces informations vous ont-elles semblé intéressantes ?

De Miles worden binnen 48 uur na het uitvoeren van de vlucht geregistreerd. Na deze periode kunt u de Miles raadplegen in uw Air Europa SUMA-account.

Bij vluchten van andere luchtvaartmaatschappijen van de SkyTeam-alliantie, kan het na de vlucht wel 72 uur duren voordat de Miles op uw account worden geregistreerd. Dit is afhankelijk van de procedure van de partnerluchtvaartmaatschappij.

Ces informations vous ont-elles semblé intéressantes ?

Als u nog niet hebt gevlogen, kunt u uw Air Europa SUMA-kaartnummer verstrekken tijdens het inchecken op onze website of app, en ook bij het inchecken op de luchthaven. U kunt zelfs contact opnemen via telefoonnummer 911 360 200, als u belt vanuit Spanje. Als u belt vanuit een ander land, kijk dan hier.

Als u al gevlogen hebt, kunt u ze aanvragen via onze website in de rubriek Aanvraag niet-toegevoegde Miles. U kunt de Miles aanvragen, ongeacht of het een vlucht van Air Europa of luchtvaartmaatschappijen van SkyTeam of andere luchtvaartpartners betreft. Daarnaast kunt u de aanvraag ook doen door te bellen naar 911 360 200, als u belt vanuit Spanje. Als u belt vanuit een ander land, kijk dan hier.

Na uw vlucht hebt u 6 maanden de tijd om uw niet-geregistreerde Miles terug te vragen. Op het moment dat u zich aanmeldt voor het Air Europa SUMA-programma kunt u echter ook aanspraak maken op de Miles van de vluchten die in de drie maanden voorafgaand aan aanmelding hebben plaatsgevonden.

Het is heel belangrijk dat u niet vergeet het nummer van uw Air Europa SUMA-kaart in te voeren. Geef wanneer u zich bij ons aanmeldt al uw gegevens aan ons door, met inbegrip van uw kaartnummer. Hierdoor zullen bij elke boeking die u bij ons doet, automatisch alle gegevens worden ingevuld die u ons hebt verstrekt.

Ces informations vous ont-elles semblé intéressantes ?

Ja. U moet ze rechtstreeks terugvragen bij de partner, die u om de juiste documentatie zal vragen voor de toekenning van de Miles. Als de juiste documentatie is verstrekt, zal de partner ons hiervan op de hoogte stellen en zal het Air Europa SUMA-team de Miles toekennen aan uw Air Europa SUMA-account.

Ces informations vous ont-elles semblé intéressantes ?

Nee. Miles kunnen alleen worden geregistreerd op de Air Europa SUMA-kaart van de klant die vliegt.

Ces informations vous ont-elles semblé intéressantes ?

Alleen wanneer u de betaling in gemengde vorm is uitgevoerd, oftewel met Miles en geld, ontvangt u Miles voor het deel dat u met geld hebt betaald. Als u de vlucht volledig met Miles hebt betaald, dan ontvangt u geen SUMA-Miles.

Ces informations vous ont-elles semblé intéressantes ?

Ja. In dat geval ontvangt de klant of fysieke persoon die vliegt de SUMA-Miles en blijft het bedrijf dezelfde soort diensten van Air Europa ontvangen in het programma voor bedrijven.

Ces informations vous ont-elles semblé intéressantes ?